Alt, hvad du finder på denne side, kan du downloade gratis her fra mit websted www.steffenblarsen.dk
Det er gratis, for dels har jeg, hvad jeg skal bruge, dels gider jeg ikke bøvlet med regnskab og har derfor nedlagt min virksomhed og sidst, men ikke mindst, er jeg taknemmelig for at nogen gider læse mine ordgyderier.

Du kan frit downloade mine tekster og du må også anvende dem, som du lyster. Det gælder også mine bloggerier dags dato -23. juni 2023- et hundrede og seksogtredive indlæg, som du alle kan finde på www.steffenblarsen.dk.

Du skal blot huske kildeangivelse med navn og  henvisning til mit websted.

—————————————–

1. En bog, jeg skrev i 2017, om hvordan jeg syntes (jeg synes det stadig), man skal holde skole. Der er tale om et backcast fra 2027.
Gad vide hvordan skolen ser ud i 2027 – Folkets Skole Vendelby 2027 

 

 

 

 

2. En bog jeg har skrevet, om hvordan jeg voksede op på min ø af i går, Læsø og fik grundstenen lagt til at blive den jeg er At blive Steffen

3. Et skriv fra 2017, da jeg læste positiv psykologi på Aarhus Uni – Den succesfulde overgang fra medarbejder til leder final

 

mere følger …..

————————————–

Hvis en eller har lyst til at spendere en tyver på at være med til at støtte mit skriveri og dække udgifterne, kan vedkommende donere på mobilepay til 9154 5741. Skriv “skrivestøtte”  i tekstfeltet.

Du kan downloade bøgerne som pdf. Jeg ville også gerne have lagt dem i e-pub, men det tillader WordPress ikke. Så  indtil videre må du selv konvertere fra pdf til e-pub. Alternativt kan du bede mig om at sende dig en konverteret fil på mail.

Kh /Steffen/